Estrenamos SATANA

Compartir:  Compartir en FacebookCompartir en TwitterCompartir en Google+Compartir por correoCompartir en PinterestCompartir en Whatsapp
Noticias El miércoles estrenamos SATANA, a las 19.45 en el Cine Capri de El Prat

Este miércoles se estrena SATANA, una producción audiovisual en la que hemos participado activamente. Nos embarcamos en el proyecto de Santi Gila con ilusión y por fin verá la luz en la gran pantalla del Cine Capri. Os esperamos a todos a las 19.45 en el Cine Capri.


Os adjuntamos algunos datos de la producción

Basat en “Satana: Òpera en tres parts”, un text de: Joan Brossa i Josep Maria Mestres Quadreny
Una producció de Brea & Marin
Realitzat per Caribe Films amb la col·laboració de Teatre Kaddish/Nozomi 700 Teatre.
Idea original i direcció d’actors:  Xavier Giménez
Adaptació, Direcció i Post-producció: Santi Gila
Producció: Elena Torrent i Montse Enguita
Durada: 14 minuts    Idioma: Català        Any: 2016
Repartiment: Aroa Esteban, Arnau Puig, Joana Romero, Pepa Campanario, Àngela Jové, Maria Donoso, Isabel Núñez, Fernando Domínguez, Lolo Herrero, Silvia Sabaté i Pau Bou
"Satana" és una òpera en tres actes escrita per Brossa i Mestres Quadreny entre 1960 i 1964 en forma d'atac frontal a les convencions de l'òpera que es produïa a Barcelona en el seu temps i, alhora, un al·legat polític antifeixista de primera magnitud. El fil conductor de la peça és una sèrie de sons (sirenes, el so de trencar avellanes, un metrònom...) que Mestres Quadreny proposà i que Brossa va teatralitzar, a la manera surrealista.

“Satana" ha estat supervisat pel mateix Mestres Quadreny i suposa la fixació audiovisual, per primer cop, d'aquesta obra del seu catàleg musical.
 
Noticias
Novedades Café Caldas
 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat